Kapcsolataink néma megrontója: a változás

Néha csak az idő bizonyítja, milyen messze is kerülünk egymástól. Ahogy telnek a napok, a hetek, a hónapok és az évek úgy kerülhetünk egyre közelebb, de akár egyre távolabb is. Igaz a mondás, az idő és a kellő távolság erős tükröt tarthat nekünk. A változás pedig könnyen kapcsolataink közé állhat. 

Gondolj csak bele, hol voltál pár éve és azóta mennyit változtál? Változtál? Fejlődtél? És mi történt a körülötted lévőkkel? Változtak ők is Veled? Vagy már rég más úton járnak?

Különböző tempóban fejlődünk. Néhányan hatalmas léptekkel szeretnek haladni, mások komótosan ballagnak, megint mások jobban örülnek a biztonságos változatlan helyzeteknek. Alakulunk mi magunk és közben környezetünk is. Minden attól függ Benned hol is van a mérce, hogy honnan hova szeretnél eljutni. És hogy sikerül-e, arról Te és választásaid döntenek. 

Fotó: Matthew Kane

Építhetünk légvárakat, rajzolhatunk áloméletet, felruházhatunk embereket plusz tulajdonságokkal, kergethetünk illúziókat a „MOST”ban, egyedül az időt nem tudjuk átverni. Az elmúlt évek őszintén megmutatják, merre is van életünkben az előre, tiszta tükröt adnak a változásról. Az idő pedig nem csak hozzánk, körülöttünk lévő kapcsolatainkra nézve is kíméletlen.

Ha őszintén visszanézel, mi történt Veled az elmúlt pár évben céljaidhoz képest?

Előre visznek vagy visszahúznak a körülötted lévő emberek?

Elérted mindazt, amit szerettél volna?

Jó úton haladsz előre?

Borítókép: Florian Schneider


Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.