Sorsfordító mondatok 2019-re

Azt hiszem, ha figyelünk a belső hangunkra és nem nyomjuk el, mindig érezzük, amikor változtatni kell. Persze könnyű azt mondani, hogy legyen más, de hogyan kezdjünk neki?

Hatalmas bátroság kell ahhoz, hogy őszintén megfogalmazzuk magunknak, valami nem jó vagy nem megy, esetleg új irányokra van szükségünk. Ahhoz, hogy hosszú távon is kiegyensúlyozott és boldog életet élhessünk, az kell, hogy önazonosak legyünk, hogy céljaink összhangban legyenek a személyiségünkkel.

Ha úgy érzed, a 2019 új irányokat, célokat, utakat tartogat Neked is, adunk egy kis segítséget, hogyan kezdj neki az új évnek.

Szerződj önmagaddal!

Minden az elhatározáson múlik! Ez az első és legfontosabb dolog, amit tudnod kell. A változás sajnos nem fog bekopogtatni az ajtódon, neked belül kell elsősorban eldöntened az irányváltást. Ha már meg mered fogalmazni magadban, hogy változtatni szeretnél, nyert ügyed van. A többi, csak idő kérdése.

 

A kulcs Te vagy!

Próbáld meg lecsupaszítani mindazt a megfelelést, szülő mintát, külső tényezőt, ami rád rakódott az elmúlt évek alatt és juss el önmagadhoz. Fordíts időt arra, hogy megérezd az igazi valódat.

 

Vizualizálj!

Írd le, hogyan látod magad 2019 végére – mindent, ami jövőképként előtted van. Milyen életre vágysz és Te magad milyen leszel? Ami nagyon fontos, hogy reális legyél és sose türelmetlenkedj önmagaddal szemben. A jó munkához idő kell.

 

Írd le, milyen tényezők gátolnak a céljaid elérésében!

Mérd fel jelenleg milyen gátló tényezők vesznek körül: mi az, ami zavart kelt a rendszerben, hogy önazonos legyél.

Előre, apró lépésekben

Most már látod, hova szeretnél eljutni és azt is, mi az, ami ebben gátol Téged. A legkisebb ellenállás felé haladj. Ha aprósággal kezded a változást, átélheted a flow-élményt, és rövid időn belül már érzed az eredményét a munkádnak. Ugye milyen más így élni és létezni még a hétköznapokban is?

 

Borítókép:Roksolana Zasiadko


Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.