Ha nekünk sikerült, Neked is sikerülhet

Emlékszem, két éve az első bejegyzés posztolása mekkora izgalom volt Ancsának és nekem is. Akkor még nem sejtettünk, hogy jó pár hónap leforgása alatt nemcsak blogot, közösséget is építünk. Azt meg pláne nem gondoltuk, hogy STUDIO JULIANNIE néven márkát alapítunk és táskákat fogunk tervezni. 

Érdekes az élet, mert ha valóban kitűzött célok mentén haladsz előre, hozza eléd sorba a következő és az azt követő lépéseket. Kereszteződések elé állít, hogy eldönthesd, mi az, ami valóban fontos Neked. Azt tapasztaljuk, ha tudjuk, mit szeretnénk, tényleg megvalósíthatjuk azt. Csak dolgozni kell érte, keményen. Olykor esténként, hétvégente és sajnos még néha a szeretteinktől is elveszünk időt, hogy bizonyos feladatokat elvégezzünk. De nem bánják, mert tudják, mennyire fontos ez nekünk. Mennyire szeretjük és mennyire kiteljesedünk benne.

Nemcsak a blogos cikkek írása során, a táskák megalkotása közben is az a célunk, hogy pozitív érzéseket, gondolatokat ébresszünk az emberekben. Hogy adjunk valami olyan rezgést, ami feldobja a szürke hétköznapokat és nehezebb reggeleket. Mert ilyenek mindig vannak és lesznek is! Egy dolgot azonban Te dönthetsz el, hogyan állsz hozzá és hogyan viseled!

DREAM BIG kollekció

Az első kollekciónk megalkotását a DREAM BIG gondolata ihlette. Szerettük volna megmutatni, minden egy álommal kezdődik. Így indul a megvalósítás.

POWER OF YOU kollekció

A második POWER OF YOU kollekciónkat a Nő inspirálta. Időtlen, funkcionális darabokkal jöttünk ki, melyek hagynak érvényesülni. Azt mutatják, merj önmagad lenni és vállald fel azt, aki Te vagy! A táskát mi adjuk, de tartalommal Neked kell megtöltened!

Időközben pedig kinőttük a blogot is, ezért úgy döntöttünk, új oldalt készítünk, hogy a harmadik kollekciónk darabjait már itt mutassuk be. Most már könnyen megtalálsz minden fontos tartalmat és képet a táskákról a STUDIO JULIANNIE Facebook oldalán, miközben ugyanúgy olvashatod tudatos, pozitív rezgésekkel teli cikkeinket a JULIANNIE Facebook oldalon, na meg persze a blogon is.

COLOR POP

A legújabb táskák megalkotásánál egy hatalmas színrobbanással készültünk Neked! COLOR POP kollekciónk darabjaiban minden eddigi tudásunk, kreativitásunk, pozitív életérzésünk és lelkesedésünk benne van. Egy kis ékszerdobozt készítettünk Neked, a hét minden napjára, 7 különböző színben. Új táskáinkban a bársony és a bőr csodás harmóniában létezik, egy kis csillogást hozva a mindennapokba!

De szeretnénk, ha ez a táska még többet jelentene, mint az eddigiek. Szeretnénk, ha ez az ékszerdoboz nemcsak a hétköznapokat dobná fel, hanem üzenne is mindenkinek! Szeretnénk, ha minél több emberhez eljutna: Ha nekünk sikerült, Neked is sikerülhet!

Képek és infók hamarosan érkeznek…ITT nyomon követhetsz mindent!Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.