7 szerencsehozó tárgy, amit érdemes az otthonodban tartanod 

Azt mondják a szerencse önmagában nem elég. Jelentősége akkor van igazán, ha felkészült vagy, és meg tudod ragadni a kívánkozó alkalmat is. Persze az élet olykor zavarbaejtő módon keveri a kártyákat, és a szerencse annyira kiszámíthatatlan és szeszélyes, hogy nem árt, ha elővigyázatosságból beszerzünk az otthonunkba olyan tárgyakat, amelyekről a feng shui úgy tartja, hogy szerencsét hoznak. Minden apróság számít, igaz?

Íme 7 szerencsehozó tárgy, amit érdemes az otthonodban tartanod 

Szerencsehozó féldrágakövek, kristályok: A két szerencsét hozó ásvány az ametiszt és a rózsakvarc. A kristályok segítségével pozitív energiát csempészhetsz be az otthonodba. A legjobb, ha kiteszed az ablakba, és hagyod, hogy átragyogjon rajtuk a fény. 

Maneki neko: Az integető macska bevonzza a pénzt, a boldogságot és a jó szerencsét. 

Szélcsengő: Akassz az ablakod elé szélcsengőt. Nemcsak a csilingelő hangjában gyönyörködhetsz, hanem a feng shui szerint behívod vele az éltető energiákat.

Szerencsesüti: Ki ne imádná a kínai éttermekben megvásárolható rizslisztből készült szerencsesütit, amiben ha kettétöröd, megtalálhatod a neked szóló szerencseüzenetet.

Elefánt: Gyűjts össze 8 kis elefántot és helyezd a lakásodban egy jól látható helyre. Fontos, hogy az elefántok ormánya felfelé álljon, a feng shui úgy tartja, ez hoz szerencsét.

Hal: Amellett, hogy egy mutatós akvárium két aranyhallal a dolgozószobád tökéletes dísze lehet, a feng shui ígérete szerint vonzza a pénzt a házhoz. 

Csobogó: Szerezz be egy aprócska csobogót a lakásodba, szerencsét hoz.

Neked hány darab található meg otthon a hétből?

 

 

 

 Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.