6 ruhadarab, amit kölcsön kell kérned a pasidtól!

Te is szívesen bújsz bele a szerelmed kedvenc pulóverébe? Miért ne kölcsönözhetnél olykor egy-két trendi ruhadarabot a pasid gardróbjából? A fiús lány stílus némi pikantériával fűszerezve még soha nem volt ennyire népszerű, és a férfiak is megőrülnek érte.

Az ellentétek vonzzák egymást. Az idei szezonban bátran keverheted egymással a férfias és nőies darabokat. Laza, vagány, egyedi és erőlködésmentes külsőt kölcsönöz. Luxus tréningnadrág, kapucnis pulóver és Fedora-kalap. Ezeket is feltétlenül kölcsön kell kérned.

Kíváncsi vagy rá, hogyan viseld? Mi segítünk neked, és megmutatjuk, hogyan csináld.

1. Oversize kockás blézer

Ha eddig is oda voltál a blézereket, az idei szezonban mindenképpen szerezz be egy kockásat is! Az összhatást csak fokozhatod, ha oversize darabot választasz széles válltöméssel. Kombináld szűk farmerrel és magassarkú bokacsizmával.

2. Jumper

Ötleted sincs, mit vegyél fel? Csak ugorj bele a pasid kedvenc pulóverébe, hanyagul tűrd fel az ujját, és már indulhatsz is.

3. Luxus tréningnadrág

Az oldalán csíkos tréningnadrág mára már népszerű utcai viselet lett. Oversize változata a divat minden követelményének megfelel. Ha magabiztos megjelenésre vágysz, kapj fel hozzá egy inget, vagy kombináld egy egyszerű fehér pólóval és tűsarkúval.

4. Kapucnis pulóver

Az idei szezon egyik kedvenc darabja. Ha némi fényűzésre vágysz, párosítsd egy szűkebb szabású zakóval, de viselheted ruhaként is tornacipővel vagy magassarkú csizmával.

5. Fehér ing

A kapszula gardrób kedvenc darabja. Jó, ha több darabod is van belőle. Képtelenség félrenyúlni vele.

6. Fedora kalap, beanie, baseball sapka

3 ultimatív darab, amely mindkét nemnek tökéletesen áll. Amellett, hogy a legegyszerűbb öltözéket is feldobja, tökéletes védelmet nyújt a hidegebb napokra.

Te melyiket fogod először kölcsönkérni?

Fotók: Itt, Itt, Itt, Itt, Itt, Itt, Itt, Itt, Itt, Itt, Itt, Itt, Itt, Itt, Itt, Itt, Itt, Itt, Itt,

 Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.