Womenspiration – feltöltő reggeli, csak nőknek

Azt veszem észre, hogy egyre több nő viselkedik tudatosan körülöttem. Mintha minden nappal egyre jobban szeretnénk a saját kezünkbe venni az életünk irányítását. És ez szerintem nagyon rendben van. 

Emlékszem évekkel ezelőtt arra a pillanatra, amikor úgy éreztem, az élet mindent elvett tőlem, amiről azt gondoltam, a jövőmet fogja meghatározni. Aztán rájöttem, tulajdonképpen nem volt mit elvenni, mert nem volt semmim, ami ne függött volna másoktól. Akkor eldöntöttem, elsősorban magamat kell megismernem, felépítenem és boldoggá tennem. Hogy tényleg azt élhessem, aki én vagyok. Olyan kapcsolatban, ami boldoggá tesz, olyan munkával, ami egyben a szenvedélyem is és olyan programokkal a szabadidőmben, amiket igazán élvezek. Mert a boldogságomat nem tehetem másoktól függővé. Nekem kell kialakítanom mindent. Az elmúlt pár évben pedig egyre közelebb kerülök ahhoz, hogy minden téren valóban azt csináljam, amit szeretek és igazán önmagam lehessek. Persze ez sokszor kemény munka és akadnak olyan napok is, amikor úgy érzem, épp nem megy. Ezért is volt számomra szuper hír ez az esemény.

Fotó: Petra Pakó

Évi és Niki hívtak meg a Womenspiration rendezvényre. Ők ketten is régóta dolgoznak önmagukon és fontos számukra, hogy az álmaiknak éljenek. Azt csinálják, amit valóban szeretnek. A két lány együtt létre akart hozni egy olyan eseménysorozatot, ahol erőt adnak másoknak is ahhoz, hogy merjék követni álmaikat. Ezen a fórumon esélyünk van arra, hogy másokkal együtt tanuljunk. Inspirálódjunk, új inputokat kapjunk, lehetőségeket, motivációt vagy akár válaszokat a kérdéseinkre, melyek felmerülhetnek céljaink megvalósítása során. Mert az út bizony hosszú, göröngyös és nem mindig egyszerű, de hidd el, ha megtalálod a helyes irányt, belülről fakadó erőt és valódi boldogságot tapasztalhatsz meg általa.

Fotó: Petra Pakó

A számomra legfontosabb gondolat amit az első, inspiráló eseményről magammal hoztam:

„Az olyan munka, amely örömet okoz nem a könnyű élet receptje, hanem inkább az érdekes élet receptje. Nagyon valószínű, hogy sokkal több problémát és felelősséget fogsz a válladra venni.”

/Andrew Matters/

Fotó:Petra Pakó

Segítsünk egymásnak, ismerjük meg saját erőnket és vegyünk példát másokról is. Mert hidd el, nemcsak motiválnak, de erőt is adnak azok a pillanatok, amikor rájössz, tényleg nincs lehetetlen, csak dolgozni kell érte! És hinni az ötletedben, meg persze saját magadban is!

Az eseményről ITT olvashatsz még többet. A következő reggeli időpontja: március 23.

 

Borítókép: Katy Belcher


Hozzáaszólok

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Írd be a hiányzó számot (spam szűrés) * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.